ÉTTEREM | KÁVÉZÓ | BÁR | PINCÉSZET | CUKRÁSZDA |

Készítsd fel vállalkozásod a házhozszállításra

Növeld a vállalkozásod bevételét Online

5,5 Millió aktív felhasználóval a Facebook a legnagyobb hirdetési platform Magyarországon

Tehát ha a közösségi médiahirdetésekkel kívánod bővíteni vállalkozásodat, akkor a Facebook a legjobb hely a kezdéshez. Páratlan célzási lehetőségeket kínál a megosztott adatok óriási mennyisége miatt, így költséghatékonyabban érheted el a számodra ideális vásárlókat akár kerületekre lebontva.

A Facebook hirdetések megtérülése akár 5 szörös is lehet, ha a megfelelő szakértőre bízod a kivitelezést. Az új vásárlók megszerzésén neked nem kell gondolkoznod.

Miért fontos ez neked?

A közösségi média hatása óriásai

Az éttermek/pincészetek/kávézók/cukrászdák közösségi média marketingje olyan befektetés, amely időt, erőfeszítést és pénzt igényel. Ha helyesen hajtod végre, akkor a beruházás megtérülése hatalmas.

68%

A fogyasztók 68% -a hajlandó akár 15% -kal többet fizetni ugyanazon termékért, ha biztosak abban, hogy az jobb tapasztalattal rendelkezik.

93%

A fogyasztók 93% -a elismeri, hogy az online vélemények hatással vannak gondolataikra és függőben lévő döntéseikre.

84%

A vendéglátó és szállásadó egységek kiválasztása során a fogyasztók 84% -a bízza a döntését, mások online véleményére és ajánlására.

Hogyan fogsz kitűnni a

tömegből?

Teljes Online Jelenlét

Felépítjük vállalkozása teljes online jelenlétét a te egyedi igényeidre szabva. Legyen szó egy egyszerűbb oldalról, webáruházról vagy egy szállásadó rendszerről.

Fotó És Videó

A digitális trendek mindent a fotók és videók irányába terelnek, ugyanis ez tovább gyorsítja a kommunikációt. A stílusos és igényes fotók segítenek megkülönböztetni vállalkozásodat a konkurenciától.

Közösségi Média

Manapság már bőven a #foodporn korszakában vagyunk. Az emberek 75%-át befolyásolja a döntésében, hogy előtte mit látott a közösségi médiában.

Grafikai tervezés

Persze, kinyithatod az ajtót. De képes vagy-e következetesen arra kényszeríteni az embereket, hogy be is lépjenek rajta? A mai piacon, erős márka nélkül, lehetetlen kitűnni a tömegből.

Hogyan néz ki,

az ügyfélszerzés?

Alacsony költségek, Magas megtérülés

Az anyagi megtérülés az egyik legfontosabb pillére a vállalkozásodnak ezért a számodra legköltséghatékonyabb megoldásokra törekszünk. Akár már napi 500 Ft-os hirdetéssel is elindulhatsz.

Lézerpontos célzási lehetőségek

A lézerpontos célzási lehetőségeknek köszönhetően nagy mennyiségű pénzt takaríthatsz meg, ugyanis az óriási információ mennyiségnek hála csak a számodra ideális embereket célozzuk, akár egy kerületre lebontva.

Költséghatékony megoldások

Egy jól elkészített stratégiával és megfelelő hirdetésekkel és havi 50.000 Ft elköltésével akár 50-100.000 éhes/szomjas embert is elérhetsz

Kiknek szól ez

az ajánlat?

PINCÉSZET

ÉTTEREM

KÁVÉZÓ

CUKRÁSZDA

BÁR

Legutóbbi

munkáink

www.royalfoodshop.hu
www.koktelfutar.hu

Akik

már minket választottak

Rólunk

mondták

Gyakran Ismételt

Kérdések

A konzultáció online, az ajánlatkérést követően zajlik.

Az űrlap kitöltése után elbírálásra kerül, hogy mi vagyunk-e a megfelelő emberek a problémádra.  Ezek után online átbeszéljük, hogy milyen megoldásokat kellene alkalmazni a te vállalkozásodhoz. 

A konzultáció után elküldjük a teljes árajánlatot azokról a szolgáltatás(ok)ról amelyeket előzetesen megbeszéltünk.

Teljes Online Jelenlét

árajánlatkérés

Meséld el a világnak, hogy létezel. Bizonyítsd be nekik, hogy a te vállalkozásod jobb, mint a versenytársadé. Adj nekik elegendő indokot a kíváncsiságra és kényszerítsd őket arra, hogy belépjenek azon az ajtón. Meséld el a saját történeted.

Dolgozzunk együtt

drop us a line