NÁRCISZ BIRTOK

Szolgáltatás

Weboldal

Helyszín

Debrecen

Dátum

2020

Rólunk
Tejtermékek, kézműves sajtok készítésével foglalkozunk 2007. óta. Egy családi vállalkozás vagyunk, a termékeink legnagyobb részét rendezvényeken, piacokon, fesztiválokon áruljuk. Üzemünk 2021-ben egy új, állami támogatással épülő korszerű üzembe költözik, ahol a kézműves jelleg megőrzésével, modern technikákat is fogunk alkalmazni. A Covid vírus miatt a rendezvények megszűntek, szükségesnek tartottuk, hogy a megújult weboldalunkon tartsuk a kapcsolatot a vásárlóinkkal. Számítunk véleményükre úgy is, hogy nincsen lehetőségünk rendezvényeken, vásárokon találkoznunk velük.
Feladat
A cél egy olyan weboldal elkészítése volt, ahol a látogatók láthatják a sajtjainkat árral, olvashatnak a cég történetéről. Mert a Covid vírus miatt nincsenek rendezvények, további célunk, hogy a vásárlók a weboldalon keresztül tudjanak tőlünk rendelni, velünk a kapcsolatot fel tudják venni. Mindezt egy igényes, egyszerű és átlátható weboldal segítségével szerettük volna elérni.
Kielkopf Erzsébet
Tovább olvasom
Az eredmény a kívánságunkkal tökéletesen megegyezik. Elégedettek vagyunk a munkával, illetve azzal, hogy további apró módosításokhoz is kapunk további támogatást. A munka során e-mailben kommunikáltunk, néha telefonon, az elején és a végén személyesen. A munka ideje a mi kérésünkre megrövidült, ám ezt teljes mértékben tudta teljesíteni Nándi. A reakcióidő az e-mailekre nagyon gyors volt.

Dolgozzunk együtt

drop us a line