PAUL & THE MONKEYS

Szolgáltatás

Grafika

Helyszín

Ausztria, Bécs

Dátum

2019

Rólunk

Amikor majmokra gondolsz, milyen tulajdonságok jutnak eszedbe? Paul & The Monkeys társalapítója szerint ezek olyan tulajdonságok nem más, mint a vicces, boldog vagy szórakoztató. Pontosan egy ilyen életérzetet kell hozzákapcsolni a hely nevéhez, és pontosan így kell érezned magad az itt tartózkodás alatt! Ehhez kelletek a grafikák is

Feladat

Vállalkozásunkban sok mindent megpróbálunk a báron belül megoldani, mert egy kicsit elfáradtunk a “holnapra készen lesz” ígéretekből, de mivel nem tudunk mindent megcsinálni így néha megkérünk nagyon jó szakembereket segíteni. Nándor is ilyen volt. Kreatív tervezésben segített. Híres történelmi személyeket (Napóleon, XIII. Lajos, Mária Terézia, stb..) szerettünk volna megjeleníteni kávéval a kezükben. A cél olyan montázsok elkészítése volt, amely tökéletesen illeszkedik a Bécsi kávézó légkörébe. 

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
Tovább olvasom
Nándorral van egy nagyon nagy baj. Maximalista, ezért minden infóval rendelkezni kell ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Persze ez megbocsátható. Egy két korrekcióval szinte tökéletesen megoldotta a feladatot. Gyors, hatékony, elegáns.

Dolgozzunk együtt

drop us a line