Ladányi Cukrászda

Szolgáltatás

Weboldal, Social Media,

Helyszín

Hungary, Debrecen

Dátum

2020. – Napjainkig

Rólunk
1985-ben indult családi vállalkozásunk egy Békés megyei városban. A 90-es években kiterjedt partnerhálózattal rendelkeztünk, majd a 2000-es években saját cukrászdákat nyitottunk. A család minden tagja kiveszi a részét a családi vállalkozásból, van aki a termelést és új recepteket felügyeli, van aki a koktél és kávé vonalért felelős. Elsődleges szempontunk minőségi termékek készítése modern technológiával, helyi és saját alapanyagok felhasználásával.
Feladat
2020-ban nyitottuk meg cukrászdánkat Debrecenben, illetve reagálunk kellett a korona vírus miatt átrendeződött értékesítési csatornák megváltozására. Célunk, hogy minél többen ismerjenek meg bennünket Debrecenbe, illetve online vásárlási lehetőség biztosítása a „karantén” időszakban.
Ladányi Krisztina
Ladányi Krisztina
Tovább olvasom
Az elkészült weboldal hűen tükrözi a cukrászda stílusát. Végre profi képek készültek a termékekről, amelyeket a weboldalon és a közösségi média felületein is használunk. Cél volt a közösségi média felületek követőszámának növelése is. Teljes mértékben elégedettek vagyunk. A tervezéskor, képek készítésekor, illetve minden egyéb munkafolyamatba betekintést nyertünk, folyamatos volt a kommunikáció. Bármilyen kérdés esetén azonnal választ kaptunk. Figyeltek ránk és figyelnek folyamatosan, minden ötletet lelkesen fogadnak és ők is kitűnő ötletekkel állnak elő.

Dolgozzunk együtt

drop us a line