HIGH NOTE
SKY BAR

Szolgáltatás

Grafika

Helyszín

Ausztria, Bécs

Dátum

2019

Rólunk

Az Aria Hotel tetején található, egész évben nyitvatartó High Note SkyBar a történelmi és a modern Budapest legjobb kombinációja. Kétszintű teraszunk páratlan kilátást nyújt Budapestre, továbbá egy „jegyet az első sorba”, ha valaki a Szent István Bazilikát szeretné megcsodálni. Télen mindig tematikus menüvel készülnek, ekkor 60 főre csökken a befogadó képesség, nyáron viszont 200 főt is eltudnak helyezni a csodálatos Sky Bar-ban.

Feladat

A tél beköszönte előtt szerették volna egy újabb tematikus menüvel meglepni a vendégeiket. A mostani választás a Legendákra és Mítoszokra esett, többek között Nikola Tesla, Egyiptomiak, Da Vinci de szó esett indiánokról és a skandináv mitológiáról is. Ezekhez a történetekhez kellet illusztrációkat készíteni oly módon, hogy a történetekbe foglalva bemutatják az italokat és a különböző hozzávalókat is. 

GÓZON PÉTER
GÓZON PÉTER
Tovább olvasom
Az elkészült rajzokkal elégedettek vagyunk, nincs panasz. A munka során többször is lehetőségünk volt korrigálásra melyet igen rugalmasan sikerült kezelni, illetve a kommunikáció is könnyedén zajlott.

Dolgozzunk együtt

drop us a line