GLOBE CATERING

Services

Web Design & Rebranding

Location

Hungary, Pécs

Date

February 02. 2019.

About Us

Vállalkozásunk 2019 óta üzemel Pécsett. Célunk a magas színvonalú gasztronómia, azon belül elsősorban a Koktél és egyéb italszolgáltatás megvalósítása különböző privát és céges rendezvényeken. Professzionális szintű szakmai hátterünket a magyarországi és európai top bárokban tanult bártendereink biztosítják. Az ötcsillagos szolgáltatás mellett a környezettudatosságra fókuszálunk.

Challenge

A cél egy, a megrendelő által könnyen átlátható weboldal elkészítése volt, ahol egy viszonlag új fajta szolgáltatásról elegendő információt talál, hogy könnyen meghozza döntését és/vagy ne féljen kérdezni.

Könnyen átlátható, kellemes designnal ellátott weblapot kaptunk, amit ha a megrendelő szemével nézek, szívesen böngészek. A különböző megjelenítési megoldások nagyban hozzájárulnak az érdeklődők könnyebb döntéséhez. Ügyfeleinktől több pozitív visszajelzést kaptunk, hogy gyorsan és effektíven tudtak navigálni a honlapunkon.

KRÓMY KORNÉL
KRÓMY KORNÉL
Tovább olvasom
A rugalmasságot és türelmet emelném ki. Mivel nekünk a weblau készítés nem profilunk, ezért sok olyan megoldásban gondolkoztunk, ami vagy nem praktikus vagy nem jól funkcionál, de ebben is sok tanácsot, tippet és magyarázatot kaptunk így nagyon jó hangulatban telt a közös munka. Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulhattunk a hospy.-hoz, amiben csak tudtak segítettek, nem maradtak megválaszolatlan kérdések és így nem voltak kellemetlen meglepetések sem.

Dolgozzunk együtt

drop us a line