Facebook és Instagram
hirdetéskezelő szolgáltatás ÉTTERMEKNEK

Növeld az éttermed bevételét kiszámíthatóan

5,5 Millió aktív felhasználóval a Facebook a legnagyobb hirdetési platform Magyarországon

Tehát ha a közösségi médiahirdetésekkel kívánod bővíteni vállalkozásodat, akkor a Facebook a legjobb hely a kezdéshez. Páratlan célzási lehetőségeket kínál a megosztott adatok óriási mennyisége miatt, így költséghatékonyabban érheted el a számodra ideális vásárlókat.

A Facebook hirdetések megtérülése akár 5 szörös is lehet, ha a megfelelő szakértőre bízod a kivitelezést. Facebook hirdetések kezelése már 50.000 Ft / hó-tól.

Hogyan fogsz kitűnni a tömegből?

A Facebook hirdetésed képe felel a hirdetésed sikerének a 80%-áért, ezért különös figyelmet fordítunk a hirdetésed kreatív részére ugyanis, ez fogja megkülönböztetni a te hirdetéseidet.

Hogyan dolgozunk?

Alacsony költségek, Magas megtérülés

Az anyagi megtérülés az egyik legfontosabb pillére a vállalkozásodnak ezért a számodra legköltséghatékonyabb megoldásokra törekszünk. Akár már napi 500 Ft-os hirdetéssel is elindulhatsz.

Lézerpontos célzási lehetőségek

A lézerpontos célzási lehetőségeknek köszönhetően nagy mennyiségű pénzt takaríthatsz meg, ugyanis az óriási információ mennyiségnek hála csak a számodra ideális embereket célozzuk, akár egy kerületre lebontva.

Költséghatékony

Egy jól elkészített stratégiával és megfelelő hirdetésekkel és havi 50.000 Ft elköltésével akár 50-100.000 éhes embert is elérhetsz

HOGYAN SEGÍTEK NEKED EBBEN A KRITIKUS IDŐSZAKBAN?

A különböző ételkiszállító szolgáltatások (Wolt, Netpincér) óriási forgalmakat bonyolítanak le, ahol könnyű elveszni a tömegben, miközben arra vársz, hogy az oldalukon a vásárlók megtaláljanak. Viszont, ötvözve az ő kifinomult és hatékony rendszerüket a közösségi média hirdetésekkel, óriási előnyre tehetsz szert más vállalkozásokkal szemben.
A Facebook és Instagram hirdetéseket felhasználva csak a neked legmegfelelőbb embereket éred el és irányítod az oldalukra ahol már rögtön véghez is vihetik a vásárlást. Kíváncsi vagy hogyan néz ki ez a gyakorlatban?

Online
Értékesítés

Növeld a vállalkozásod bevételét a kiszámíthatóan.

Potenciális Vásárlók
Elérése

Szerezz több látogatót a fizikai üzleted számára

Tesztelés és
Optimalizálás

Növeld az email listád méretét akár 78%-os hatékonysággal.

Kiknek szól ez AZ AJÁNLAT?

FACEBOOK ÉS INSTAGRAM HIRDETÉS
AJÁNLATKÉRÉS

VÉLEMÉNY

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
Tovább olvasom
Nándorral van egy nagyon nagy baj. Maximalista, ezért minden infóval rendelkezni kell ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Persze ez megbocsátható. Egy két korrekcióval szinte tökéletesen megoldotta a feladatot. Gyors, hatékony, elegáns.
Krómy Kornél
Krómy Kornél
Tovább olvasom
Könnyen átlátható, kellemes designnal ellátott weblapot kaptunk, amit ha a megrendelő szemével nézek, szívesen böngészek. A különböző megjelenítési megoldások nagyban hozzájárulnak az érdeklődők könnyebb döntéséhez. Ügyfeleinktől több pozitív visszajelzést kaptunk, hogy gyorsan és effektíven tudtak navigálni a honlapunkon. Ha egy dolgot kellene kiemelnem a szolgáltatással kapcsolatban akkor a rugalmasságot és türelmet emelném ki. Mivel nekünk a weblap készítés nem profilunk, ezért sok olyan megoldásban gondolkoztunk, ami vagy nem praktikus vagy nem jól funkcionál, de ebben is sok tanácsot, tippet és magyarázatot kaptunk így nagyon jó hangulatban telt a közös munka. Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulhattunk a hospy.-hoz, amiben csak tudtak segítettek, nem maradtak megválaszolatlan kérdések és így nem voltak kellemetlen meglepetések sem.
Gózon Péter
Gózon Péter
Tovább olvasom
Az elkészült rajzokkal elégedettek vagyunk, nincs panasz. A munka során többször is lehetőségünk volt korrigálásra melyet igen rugalmasan sikerült kezelni, illetve a kommunikáció is könnyedén zajlott.
Krómy Kornél
Krómy Kornél
Tovább olvasom
Igazán szórakoztató és gyümölcsöző volt a közös munka, ugyanakkor nagyon kimerítő is. Komoly képmennyiséget készítettünk amiből sikerült a legjobbakat kiválasztani. Azt mondhatom, maximálisan elégedettek vagyunk az erdeménnyel.
Előző
Következő

gyakran ismételt
kérdések

A konzultáción online és személyesen is részt vehetsz. Személyes részvétel egyenlőre csak Budapesten lehetséges.

Az űrlap kitöltése után elbírálásra kerül, hogy én vagyok-e a megfelelő ember a te problémáidra.  Ezek után online vagy személyesen átbeszéljük, hogy milyen megoldásokat kellene használni a vállalkozásodhoz. 

A konzultáció után elküldöm a teljes árajánlatot arról a szolgáltatás(ok)ról amelyeket előzetesen megbeszéltünk.

A konzultáció időtartama körülbelül 45-60 perc.

Marketing szolgáltatást bármilyen vállalkozás el tud számolni, soha senkinek nem volt problémája ezzel.

A havi számlázás során meg tudod adni a céges adatokat és én az alapján állítom majd ki neked a számlát.

Bizonyos esetekben akár egy teljes online jelenlétet is elkészítek (teljes weboldal) és a későbbiekben vállalom az ezzel kapcsolatos hirdetések kezelését.

Weboldal hiányában semmilyen hirdetés kezelést nem tudok elvállalni.

Nem. A konzultáció teljesen díjmentes.

Dolgozzunk együtt

drop us a line