CAFE MENDEZ

Szolgáltatás

Grafika

Helyszín

Ausztria, Bécs

Dátum

2018

Rólunk

A Cafe Mendez a Boutiq’ Bar “testvér” bárja, a határon túlról. Mendez küldetése nem más mint kimozdítani Bécs-et a komfortzónájából. “A designnal szerettünk valami újat mutatni a szabálykövető bécsieknek, és olyat hozni, ami megdöbbenti és kimozgatja őket a komfortzónájukból. Nem szeretem a konformizmust, mindig arra törekedtem, hogy más legyek.” Nagy Zoltán

Feladat

Vállalkozásunkban sok mindent megpróbálunk a báron belül megoldani, mert egy kicsit elfáradtunk a “holnapra készen lesz” ígéretekből, de mivel nem tudunk mindent megcsinálni így néha megkérünk nagyon jó szakembereket segíteni. Nándor is ilyen volt. Kreatív tervezésben segített. Mi adtuk az ital koncepciót és közösen kidolgoztunk hozzá 1-1 történetet amelyet szerettünk volna megörökíteni az itallapon.

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
Tovább olvasom
Nándorral van egy nagyon nagy baj. Maximalista, ezért minden infóval rendelkezni kell ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Persze ez megbocsátható. Egy két korrekcióval szinte tökéletesen megoldotta a feladatot. Gyors, hatékony, elegáns.

Dolgozzunk együtt

drop us a line