BOUTIQ' BAR

Szolgáltatás

Grafika, Fotó,

Helyszín

Magyarország, Budapest

Dátum

2017. – Napjainkig

Rólunk

Sexy. No de komolyra fordítva a szót, egy egész izgalmas vállalkozás, ahol az elmúlt 11 évben 1 napot nem unatkoztunk. Koktél bárunk az első nyítvatartási napja óta egyetlen célja volt a legjobbnak lenni.
Ezt nagyon sokszor, itthoni és  nemzetközi szinten elismerték. A Drink International 2012-es válogatásában a Boutiq’ Bar-t beválasztották a Világ 50 legjobb bárja közé ahová ezelőtt nemcsak Magyarországról, de Kelet-Európából sem jelöltek egyetlen egységet sem.

Feladat

Vállalkozásunkban sok mindent megpróbálunk a báron belül megoldani, mert egy kicsit elfáradtunk a “holnapra készen lesz” ígéretekből, de mivel nem tudunk mindent megcsinálni így néha megkérünk nagyon jó szakembereket segíteni. Nándor is ilyen volt. Kreatív tervezésben segített. Mi adtuk az ital koncepciót és közösen kidolgoztunk hozzá 1-1 történetet amelyet szerettünk volna megörökíteni az itallapon.

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
Tovább olvasom
Nándorral van egy nagyon nagy baj. Maximalista, ezért minden infóval rendelkezni kell ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Persze ez megbocsátható. Egy két korrekcióval szinte tökéletesen megoldotta a feladatot. Gyors, hatékony, elegáns.

Dolgozzunk együtt

drop us a line