Alpesibiotej

Szolgáltatás

Weboldal

Helyszín

Hungary, Budapest

Dátum

2020. – Napjainkig

Rólunk

A Royal Milk Kft több mint tíz évre tekint vissza, német prémium minőségű tejtermékek forgalmazására specializálódott. Ezzel a webshoppal a jelenlegi nagykereskedelmi partnereinket szeretnénk kiszolgálni, ezzel is egyszerűsítve a belső rendelési folyamatokat a cégen belül.

Feladat

A cél egy modern, ügyfélbarát, átlátható és letisztult webshop létrehozása volt, amely minden olyan alapvető és speciális lehetőséget magában foglal, amelyre szükségünk volt a webshophoz, ilyen például az ársávok kialakítási amely különböző ügyfélcsoportokhoz kapcsolódik.

Csató Vanda
Csató Vanda
Tovább olvasom
A munka során a kommunikáció rendkívül gyors és lényegre törő volt. Az elvégzett munkával teljesen elégedettek vagyunk, olyannyira, hogy további megbízásban is gondolkodunk az együttműködésünket tekintve. A munka határideje, a mi változtatási igényeink miatt csúszott, ezért minden leendő ügyfélnek javaslom, hogy előre felkészült anyaggal készüljön a megvalósítás idejére, így elkerülhető az a hiba, amelybe mi is beleestünk. Azonban a számos változtatás ellenére türelmet, segítő szándékot és empátiát tapasztaltunk.

Dolgozzunk együtt

drop us a line